Kosár

Összesen

Ingyenes szállítás 99 000 Ft felett!

Ügyfélszolgálat

  • Telefon: +36 20 250 9747
  • Crystal Qveen Jewelry

Szállítási információk

Az általad megrendelt ékszert gondosan becsomagolt és biológiailag lebomló, környezet kímélő térkitöltő anyaggal feltöltött hullámpapíros dobozban kézbesíti a GLS futárszolgálat.

 

A doboz a következőket tartalmazza:

    – a megrendelt ékszer

    – az ékszer díszcsomagolása

    – Certificate/Tanusítvány

    – köszönőkártya

    – számla/garanciajegy

 

A termék szállítási ideje eltérő lehet, amely attól függ, hogy készleten van, rendelésre készül, vagy egyedi elképzelés alapján kell elkészíteni.

Minden ékszernél – a leírás résznél – a "Készlet és Szállítási Információ" fülre kattintva kaphatsz pontos tájékoztatást, a raktárkészletéről.

 

A szállítási idők és díjak országonként a  következőképpen várhatóak:

 

 

Ingyenes szállítás 99 000 Ft feletti vásárlás esetén!

 

Kérlek vedd figyelembe, hogy a megadott kézbesítési idő forgalmasabb időszak esetén változhat az ötvöseink és a futárszolgálatot végző cég leterheltségétől függően, melyről e-mailben felvilágosítást adunk.

Ha az általad megvásárolni kívánt ékszer kézbesítési idejéről pontosabb információt szeretnél, akkor a rendelés leadása előtt mindenképp e-mailben érdeklődj az aktuális raktárkészletről.

 

Az egyedi elképzelés alapján készített ékszer szállítási díja és kézbesítési ideje nagyban függ az ékszer bonyolultságától, és aprólékos kidolgozottságától. Ezért minden esetben a kézbesítési díjat és határidejét az árajánlat küldésénél pontosítjuk e-mailben.

Back To Top