Kosár

Összesen

Ingyenes szállítás 99 000 Ft felett!

Ügyfélszolgálat

  • Telefon: +36 20 250 9747
  • Crystal Qveen Jewelry

Rólunk

Cégem alaptervezete egészen 2002. április 23-ig nyúlik vissza, amikor is az ötlet megszületett és útnak indult. Az első üzlet 2003. január 17-én nyitotta meg kapuit vásárlói előtt, akkor még alkalmazottak nélkül, családias környezetben. Abban az időben a szakmában még újdonságnak számító innováció hamar sikeresen befutott, aminek következtében még abban az évben, október 13-án megnyitotta második üzletét. Innentől pedig a köztudatba került, amit 2004. augusztus 1-jén a harmadik, majd 2006. május 10-én a negyedik üzlet követett.

A kezdetektől részmunkaidőben tevékenyen részt vettem az akkori alaptervezet kivitelezésében, majd 2012. november 16-tól pedig főállású ékszerészként aktívan közreműködtem az akkori cég mindennapi feladatainak elvégzésben. Hamar elsajátítottam a szakma rejtelmeit, folyamatosan továbbképeztem magam. Részt vettem több szakmai konferencián, képviseltem akkori cégünket és több nemzetközi partnerrel megismerkedtem. Láttam a szakmánk fejlődési irányvonalát, és tudtam, hogy az online téren való elinduláshoz és a nemzetközi minőség eléréséhez nekem is tovább kell fejlődnöm. Így ezt az irányvonalat megragadva, de a kiindulásomat nem elfelejtve, a korábbi cégemmel partnerségben maradva, megalapítottam a saját nemzetközi szintű cégemet, és vele együtt a Crystal Qveen Jewelry webshopját.

Mai napig a szakmában aktívan részt veszek. Nemzetközi partnerkapcsolatokat kiépítve, több elismert ékszerésszel, ötvössel és nagykereskedéssel állok kapcsolatban. Logisztikai és feldolgozó központomnak köszönhetően pedig a legprecízebb minőségi elvárásoknak eleget téve, az egész Európai Unió területére teljesítek sikeres megrendeléseket, elégedett vásárlóim részére.

Back To Top